Direct naar content

Jaarverslag 2020 Den Haag

Jaarverslag

Het jaar 2020 was een tumultueus jaar, waarin de gevolgen van de coronacrisis direct of indirect iedereen raakten. Zowel de Gemeentelijke ombudsman als de Jeugdombudsman constateren dat de gemeente en jeugdzorgorganisaties buitengewone inspanningen hebben geleverd om zich aan te passen aan de uitdagingen die de pandemie met zich meebracht.

Dit jaarverslag, opgesteld te midden van beperkingen door de coronamaatregelen, biedt inzicht in de impact op hun activiteiten, waarbij de rode draad de cruciale rol van behoorlijke dienstverlening aan burgers is in een steeds complexere samenleving.

De verhalen van Haagse inwoners staan centraal, illustrerend voor het werk van de Gemeentelijke ombudsman en Jeugdombudsman. Ze laten zien hoe burgers soms vastlopen in interacties met de overheid en andere instanties, benadrukkend hoe essentieel het is om een goede dienstverlening te waarborgen. De voortdurende communicatie met de gemeente wordt benadrukt als een cruciaal element, waarbij na evaluatie is besloten om op dezelfde wijze in gesprek te blijven over het jaarverslag, ontwikkelingen en problemen die aan hen worden voorgelegd.

Jaarverslag 2022 Leidschendam-Voorburg

In de afgelopen jaren zijn bij de Gemeentelijke ombudsman en de Jeugdombudsman relatief weinig klachten binnengekomen van inwoners van Leidschendam-Voorburg. In 2022 is het aantal…

Lees het jaarverslag: Jaarverslag 2022 Leidschendam-Voorburg
Jaarverslag