Direct naar content

Jeugdombudsman Yvette Nass in Den Haag herbenoemd voor een nieuwe periode van zes jaar

Nieuws

“Met volle energie inzetten voor de jeugd en jeugdzorg.”

Yvette Nass overhandigt een bezoeker van het spreekuur een folder.
Den Haag, 29-03-2022
Ombudsman
Foto MARTIJN BEEKMAN / GEMEENTE DEN HAAG

Als Jeugdombudsman helpt Yvette Nass kinderen, jongeren, ouders, verzorgers en professionals die vastlopen bij de gemeente. Of die problemen hebben met jeugdzorg of met school. Samen met haar team van onderzoekers. Afgelopen woensdag, 10 juli, werd Yvette in Den Haag herbenoemd door de Gemeenteraad voor een nieuwe periode van zes jaar.

“Ik ben er erg blij mee — want mijn werk is nog niet af. Ik ga me ook de komende zes jaar met volle energie inzetten voor de jeugd en de jeugdzorg in Den Haag.”

-Yvette Nass.

Waarvoor kun je contact opnemen met de Jeugdombudsman?
Loop je vast bij de gemeente, in de jeugdzorg, of met school?

Den Haag en Leidschendam-Voorburg hebben hiervoor een eigen Jeugdombudsman: Yvette Nass. Zij luistert naar je vraagt of klacht. En helpt bij het vinden van een passende oplossing.

Hulp nodig, heb je een vraag, of een klacht?

Loop jij als jongere of als ouder/verzorger vast bij de gemeente? Heb je problemen in de jeugdhulp of kun je niet naar school? Dan kan je bij de Jeugdombudsman terecht.

Direct melden

Meld jouw vraag of klacht direct hier, op onze site.

Mailen of bellen?
Mailen of bellen met de (jeugd)ombudsman kan ook via ombudsman@denhaag.nl of 070–752 8200 (iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur).

Liever langskomen?
Er is iedere dinsdag een inloopspreekuur in een bibliotheek in Den Haag. Kijk op onze website voor de actuele tijden en locaties.

 

PopUp Spreekuur

Pop-up spreekuur: Krijg jij de hulp waar je recht op hebt? Op donderdag 18 april organiseert de Jeugdombudsman samen met het JIP, JIT en Loket…

Lees het nieuwsbericht: PopUp Spreekuur
Nieuws